Omdömen

Här kan du läsa vad tidigare kursdeltagare tyckt om mina kurser.

Det kommer fyllas på med omdömen vartefter de kommer in.- Vad du tyckte om kursen som helhet, övningarna och kursledaren?

Det var väldigt tydligt och pedagogiskt strukturerat, med progression varje pass, och samtidigt lekfullt och positivt. 

Det var guld värt att kursledaren kunde individanpassa övningarna och ge bra råd för att alla skulle kunna komma framåt i träningen, oavsett var de befann sig för tillfället.

- Har kursen varit till hjälp på något sätt? 

Ja, vi har fått bra övningar att öva grundkommandon (sitt, stanna, kom) med distraktioner. När vi fastnade på någonting fick vi bra enkla tips (som känns självklara nu när vi vet dem) som löste problemet. Det var bra att det även togs upp saker som ensamträning och hantering av lyktstolpar. Det märks att kursledaren har lång erfarenhet av att arbeta med valpar och människor med valp. Stort tack för kursen! Det känns som att vi fått en bra start!

JuliaTusen tack för en rolig och lärorik kurs! Vi har gått både grundkursen och fortsättningskursen och båda kurserna har varit väldigt givande. Vardagen har blivit mer harmonisk både för oss och våran Sasha. Vi har fått väldigt bra kontakt med varandra och äntligen kan ta promenader utan koppel bland annat. Storleken på grupperna under kurserna har varit perfekt, vi har alltid kunnat få bra feedback och tips på hur man kan jobba vidare med de olika övningarna. Sofia är väldigt duktig på att förklara och visa vad man ska göra samt förklara varför man gör på ett visst sätt. Man fick alltid tillfälle att ställa frågor så man aldrig kände att det fanns några olösta frågetecken eller problem efter lektionerna. Det var också toppen att man fick med sig skrivet material i slutet av varje lektion så man kunde hålla igång med träningen mellan lektionerna och efter avslutad kurs.
//Darja & SashaVi fick massa bra tips till valpen.
Lugn, trevlig duktig kursledare. Nu är det upp till oss att hålla i och träna hemma.

Pepsi Tobbe KickiHej Sofia!

Vi tycker att kursen varit en jättebra grund för oss att träna på rätt saker med vår valp, och framför allt hur vi ska göra för att träningen ska blir rätt. Kursen har varit lika mycket för oss valpägare som för hunden :). Det har även varit väldigt roligt att träffa de andra valparna och deras familjer. Vi är väldigt nöjda och kommer gå fortsättningskurs för att fortsätta träna. 

/IrisJag tyckte kursen i helhet var bra, för Nubbe var det bra att det var timme. Mer hade han inte orkat. Du var pedagogisk när du visade övningarna. Det var jätte bra att du gick runt och att man fick personlig hjälp på varje övning, det var jätte uppskattat.
Ser fram emot fortsättningskursen.

/Cecilia med NubbeJag tyckte kursen var rolig och lärorik.

Ledaren var tydlig och bra på att coacha och lyssna in när man hade frågor. Toppen att få med sig hem lappar på dagens övningar. Att Molle lärt sig flera nya kommandon underlättar i vardagen.

Susanna Jag tycker att det var en bra och trevlig kurs.

Bra upplägg och övningar som man har nytta av samt en kunnig kursledare.

/Håkan