Om

Info


Jag utbildade mig till hundinstruktör i april 2005 och har sedan dess haft glädjen att hålla kurser och privatträningar för tusentals hundägare.

Jag är även utbildad djurvårdare och arbetar i djurbutik. Jag har två egna hundar som lärt mig mycket om hunduppfostran och träning.


Min önskan är att hjälpa hundägare att förstå sina hundar, så att de kan få en trevlig hund som fungerar i alla situationer. Detta kräver kunskap om hundens naturliga instinkter och drifter som jag vill förmedla.

Ofta lär man bara hunden olika moment som tex "sitt" men missar helheten, dvs att ge hunden möjligheten att ingå i en flock där den accepterar ägaren som ledare, känner sig trygg med det och lyder för att den vet att ledaren fattar bra beslut, och inte bara för att man viftar med en korvbit.


Jag hjälper dig att hitta orsaken till problemen, förklarar hur hunden ser på saken och visar hur du gör rent praktiskt för att lära hunden vad som är rätt och fel (dvs vilka beteenden du vill ha och vilka du inte vill ha). Detta med utgångspunkt i ett rättvist ledarskap som hunden förstår och känner sig trygg med.


Detta ger dig en nöjd, lycklig och riktigt lydig hund!