Om

Info


Jag utbildade mig till hundinstruktör i april 2005 och har sedan dess haft glädjen att hålla kurser och privatträningar för tusentals hundägare.

Jag är även utbildad djurvårdare och arbetar i djurbutik. Jag har haft 5 egna hundar som lärt mig mycket om hunduppfostran och träning.


Min önskan är att hjälpa hundägare att förstå sina hundar, så att de kan få en trevlig hund som mår bra och fungerar i alla situationer. Detta kräver kunskap om hundens naturliga instinkter som vi behöver ta hänsyn till, men även att tillgodose hundens behov av kärlek, omvårdnad, motion och aktivering.


Ofta lär man bara hunden olika moment som tex "sitt" men missar helheten, dvs att ge hunden möjligheten att ingå i en flock där den ser ägaren som en trygg vägledare som det dessutom är roligt att samarbeta med!


Jag hjälper dig att hitta orsaken till problemen, förklarar hur hunden ser på saken och visar hur du gör rent praktiskt för att lära hunden vilka beteenden du vill ha och som den tjänar mest på. Jag ger även tips om hur du kan aktivera din hund så att den känner sig nöjd och glad, vilket förstås också underlättar träningen. 

När du förstår din hund och den förstår dig, får du en lycklig och lydig hund!